Meer fietsplezier met een Rohloff Bike

Fietst u veel? Bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer, een fietsvakantie of omdat u fietsen gewoon heel erg leuk vindt?

Dan is het belangrijk dat u op een goede fiets rijdt. Als u veel fietst dan hebben wij de perfecte fiets voor u, namelijk een fiets met een Rohloff-naaf. Mastbergen fietsen is specialist in fietsen met Rohloff-naven, maar levert ook andere toer- en vakantiefietsen.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment met scherp geprijsde Rohloff fietsen van verschillende merken zoals Gudereit, Van Nicholas, Santos.

Kom gerust langs en maak een proefrit! Ervaar zelf de voordelen van een fiets met Rohloff-naaf.

Gudereit

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede fiets voor een betaalbare prijs, ga dan voor een Gudereit fiets. Gudereit staat voor drie generaties Duitse ambachtskunst en liefde voor techniek. Iedere fiets wordt in Duitsland met de hand gemaakt. Gudereit biedt topkwaliteit fietsen voor een superscherpe prijs. 

Maak een proefrit en ervaar zelf wat wij bedoelen!

Lees meer: Gudereit

Van Nicholas Titanium fietsen

Wilt u liever een lichtgewicht fiets, die ook goede rijeigenschappen heeft? Kies dan voor een Van Nicholas fiets. Van Nicholas is een Nederlandse fabrikant die zeer fraaie fietsen uit Titanium maakt. Titanium is uitermate geschikt als frame voor de fiets;  het is sterk, weegt weinig, is geheel roestvrij en duurzaam. U zult merken dat deze fietsen geweldig rijden.

Lees meer: Van Nicholas Titanium fietsen

Santos

In ons assortiment hebben we ook Santos fietsen met Rohloff-naaf staan. Wilt u een fiets naar eigen smaak samenstellen, dan is een Santos fiets wellicht iets voor u. Een Santos fiets is altijd een unieke fiets; zelfs de kleur van het frame en de stijl van de letters (transfers) zijn zelf te bepalen. 

Lees meer: Santos